Tipy

Byt ve městě: Otevřené prostory pro uvolnění

Byt ve městě: Otevřené prostory pro uvolnění


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Umístil v Girona, zhoršený stav Byt 100 m2, nadměrná roztříštěnost jeho distribuce a nedostatek světelného a přirozeného větrání v částech vnitřních prostorů vyžadovaly důkladnou reformu. Návrhářka interiérů Lara Pujol (www.larapujol.com) měl na starosti otevřené prostory to povede k pocitu prostornosti. Vzhledem k úzké a podlouhlé podlaze domu bylo něco složitého. Nejdříve byly nejdůležitější oblasti - obývací pokoj a hlavní ložnice - umístěny na dvou vnějších koncích domu.

V oblasti bytí bylo rozhodnuto sjednotit tři existující místnosti v původní distribuci v a pouze otevřený prostor kombinovat funkce obývacího pokoje, jídelny a kuchyně. Vznikla tak velkorysá plocha otevřená hlavní fasádě. Na druhém konci domu byla umístěna hlavní ložnice a kromě integrace kompletní koupelny má plus 10 m2 terasy. Mezi oběma vnějšími oblastmi sloužila tmavá a úzká chodba jako rozdělovač do dvou dalších místností a koupelny, vše uvnitř. Problém byl v tom, jak přivést světlo do těchto ostatních místností. K tomu bylo použito několik triků: malovat rozbité zdi a stropy v bílé barvě, umístit žárovky do strategických oblastí a zrcadla všude.

Zatímco původní viguería byla zachována a obnovena na stropech, chodník musel být vyměněn. A laminátové parkety v celém domě, s výjimkou koupelny hlavní ložnice, ve které byl umístěn mikrocement. Pro výzdobu domu byl vybrán jednoduchý nábytek, bez náročnosti, mnoho z nich bylo vyrobeno na míru, což dává domu jedinečnost. Nějaký designový kus, například modelové židle Eames Jídelna a velké množství obrazů a soch rozptýlených po celém domě jí dodávají umělecký nádech. Je důležité zdůraznit žárovky, některé z nich byly vyrobeny z recyklovaných materiálů. Vznešený!

Složitá reforma. Projekt interiérového designu byl založen na otevírání prostor s cílem získat šířku a jas. Za tímto účelem byly oddíly odstraněny, prostředí byla sjednocena ve stejném prostoru a byly uspořádány různé výšky, v obývacím pokoji a v hlavní ložnici. Sokety se vyhýbaly v celém domě; Aby byly objemy čistější, byla umístěna zrcadla a na strop byly instalovány LED diody, které osvětlovaly tmavé oblasti. Byly respektovány staré struktury, například dřevěné trámy stropu a staré tesařské místnosti, i když musely být obnoveny. Co se týče nábytku, zvolili jsme diskrétnost zakázkových kusů a originalitu jedinečných dekorativních předmětů ve formě soch, obrazů a keramiky řemeslníků z oblasti Empordá. Je důležité zdůraznit lampy, recyklované kusy se spoustou duše.

Přibližný rozpočet

Zdivo 16 500 €
Tesařství 17 000 EUR
Malování 3 500 EUR
Vybavení 16 000 EUR
Kuchyně 5 000 €
Nábytek 8 000 EUR
CELKEM 66 000 EUR

Reklama - Čtěte dál pod Total White

Celkem bílé pro zachycení světla. Dům byl na rozdíl od některých stropních trámů, kde byl použit tmavší stín, natřen jako celek v rozbité bílé barvě

Stojací lampa

Přílišná roztříštěnost původního patra byla nucena sjednotit obývací pokoj, jídelnu a kuchyň ve stejném prostoru. Obývací pokoj s balkonem byl vybaven pohovkou, příborníkem a stoly na hnízda. Nábytek a stojací lampa navržená Tocat pel Vent.

Jídelna v jiné výšce

Po pohovce byla jídelna uspořádána, integrována a zároveň oddělena od bytí krokem. Na stropě umožňují dva podélné LED diody lépe osvětlit tento roh.

Tabulka XL

Jednoduchá a útulná jídelna tvoří dlouhý bílý lakovaný model a čtyři designové židle s černým sedákem. Tato oblast osvětluje závěsná lampa. Obrázky, v Tocat pel Vent.

Mini police

Na stěnu v rohu jídelny byly umístěny tři police, které v závislosti na své výšce plní různé funkce: horní je napodobena klimatizací, střední slouží jako police a dolní slouží jako improvizovaný stůl.

Snídaně bar

Před jídelnou byla kuchyně uspořádána s vysokými a nízkými obloženými moduly v melaminu, které napodobují dub, aby byla zajištěna kontinuita. Ve spodní části byl dřez, po kterém následovala keramická varná deska a skříň, kde se ukládaly nádobí a jídlo. Jako kuriozita je celá sada podepřena kovovými strukturami, které usnadňují čištění
ze země Hyttanská kuchyně, z Ikea.

Panel v kuchyni

Stěna vedle keramické varné desky byla pokryta panelem, podobným jako u kuchyňského nábytku, aby nedošlo k rozstřikování. Několik reflektorů na stropě osvětluje kuchyň obecným způsobem, zatímco v kapotě byly umístěny LED trubice, které poskytují světlo ve varných a pracovních prostorech.

Integrovaná koupelna

Malé rozměry koupelny vedle hlavní ložnice určovaly, že přepážka byla odstraněna a integrována do místnosti, i když v jiné výšce. Díky kroku a mikropodlahu si udržuje svoji nezávislost. Pro vizuální zvětšení byly dveře nahrazeny skleněným krytem. Nábytek, od Ikea. Sanitární zařízení, Roca.

Prosklené dveře

Díky velkému oknu a proskleným dveřím, kterými vstupujete na terasu, se hlavní ložnice těší mimořádnému přirozenému světlu. Uprostřed před koupelnou byla umístěna manželská postel, oblečená do domácího oblečení v šedých tónech. Na obou stranách dva dřevěné klády vytvářejí originální noční stolky. Textil, od Teixidors, na prodej v Tocat pel Vent.

Pracovní stěna jako čelo

Klasické čelo postele bylo nahrazeno pracovní stěnou, jejíž police s krytem slouží k ukládání povlečení a polštářů dovnitř. Maloval černobíle, v souladu s šedým rozsahem, který v místnosti převládá. Na římsu byly umístěny dvě lampy, jedna na každém konci a mezi nimi malba na zdi.

Dveře s otočným otevíracím systémem

Všechny dveře domu byly speciálně navrženy pro projekt: lakované a s otočným otevíracím systémem. Pro tuto ložnici byl jako zábavný úchyt použit kus hydraulické mozaiky. Na výstupu čeká obrovský sál-distributor zbytku vnitřních místností, který se nachází přímo v centru domu.

Velkoformátové zrcadlo

Jak se stalo se stropem viguería, bylo rozhodnuto
pro respektování obrovských dřevěných a skleněných dveří jedné z vnitřních místností. Stačí broušení a nátěr, aby vypadaly jako nové. Listy jsou udržovány otevřené nebo zavřené podle potěšení majitelů v závislosti na tom, jak tento pobyt využívají.

Koberec a pouf

Stále ještě rozhodujeme o budoucnosti této místnosti podlouhlým způsobem, v tuto chvíli bylo poloprázdné použít jako herní koutek, šatnu, kancelář ... Koberec, pouf a zrcadlo, opřené o zeď, to vypadá, že je širší.

Lehká instalační zásuvka

Na stěně směřující ke dveřím byla vytvořena zásuvka, která skrývá elektrickou instalaci a slouží jako police. Byl podélně dimenzován jako parapet, aby podpíral čelo budoucí postele a do něj bylo integrováno osvětlení. Nábytková postel, kufr a lampa vyrobená pomocí hasicího přístroje doplňují nábytek. Lampa, od Tocat pel Vent.

Dveře se zrcadlem

Při vstupu do domu nás vítá úzká a dlouhá chodba. Na začátku se rozšiřuje do velkorysé haly, která se rozšiřuje díky obloženým zrcadlovým dveřím, které umožňují přístup do koupelny se sprchou a prádlem. Reflektory osvětlující strop Pro zajištění světla s tmavou oblastí, jako je chodba, byly na zeď umístěny dva symetrické nástěnné svítidla, které se zaměřovaly přímo na paprsky natřené bílou a tmavší barvou, jako v obývacím pokoji. .

XL zrcadlo

Shromážděné rozměry druhé koupelny byly nuceny vybrat si kus nábytku, aby se zabránilo pocitu ohromení, a působivé zrcadlo na dřezu, které dokonale plní svou funkci: vizuálně rozšiřuje prostor. Před ním je toaleta. Na pozadí můžete vidět sprchu s obrazovkou a dveře, které komunikují s prádlem. Tato oblast byla použita k umístění pračky. Nábytek, od Ikea. Sanitární zařízení, Roca.



Komentáře:

  1. Mac Ghille-Bhuidhe

    The lesson of the lesson is not easier.

  2. Kenway

    The phrase he would have just by the way

  3. Saniiro

    Remarkably, this very valuable message

  4. Reznik

    Doporučuji vám navštívit stránky, na kterých je mnoho článků na téma, které vás zajímá.

  5. Nadeem

    A existuje jiný způsob?



Napište zprávu