Jiné

Před a po: od klaustrofobní podlahy do otevřeného studia

Před a po: od klaustrofobní podlahy do otevřeného studia


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Před reformou byla velkou atrakcí tohoto bytu terasa s výhledem na katedrálu dobrého pastýře San Sebastian. Jeho interiér byl tak ohromující, že to, co nejvíce chtěl, bylo vydechnout na jeho terasu. Ve svých 40 čtverečních metrech minibaño (jen 1 metr čtvereční), kuchyň, obývací pokoj, ložnice, do které vstoupilo pouze jedno lůžko a chodba. Všechny nezávislé a ohromující. Ale poté, co prošel rukama Živých projektů, se jeho vzhled radikálně změnil. Studie provedla tabula rasa, která odstranila oddělující oddíly a přepracovala svůj závod s otevřenějším a funkčnějším konceptem, aby se z něj stal rekreační byt k pronájmu. Kuchyně začala sdílet prostor s obývacím pokojem a v mezipatře, skrytým za posuvnými dveřmi, větší ložnicí než předchozí, pod kterou je dokonalý úložný prostor pro tento typ bydlení. Koupelna byla zvětšena rozdělením na dvě části: v jedné části umyvadlo a sprchový kout a právě v přední části toaletu a pračku.

Ve výzdobě převládá bílá barva a přírodní povrch dřeva, skandinávský styl a přátelské linie. Pohovka v tmavém a sametovém tónu dává teplý a ohraničený nádech, aniž by ztratila otevřený koncept, obývací část. Doplňky v zelené a žluté barvě as rostlinnými motivy, jako jsou vázy, polštáře nebo květiny, poskytují dynamiku. Výsledek tak útulný a pohodlný, že nyní je mnohem obtížnější rozhodnout se jít ven najíst na terase nebo zůstat doma.

www.proyectosliving.com
www.alwayseasyrental.com

Možná vás bude zajímat:

- Nízká nákladová reforma: před a po podkroví s názory

- Před a po: od depresivního bytu po ideální studio

- Dokonale použité a řádné mini studio

- Byt se spoustou designů v 25m2

Reklama - Čtěte dál pod druhou šancí

Tento penthouse o ploše 40 metrů čtverečních v San Sebastiánu se vrátil k životu díky studii Living Projects.

Vše v jednom

Příčky byly odstraněny, aby vytvořily společný prostor a otevřely interiér, dříve velmi ohromující.

Sdílení znamená žít

Obývací pokoj, jídelna a kuchyň sdílejí stejný prostor.

Minimalistická kuchyně

V bílé, šedé a jednoduchých liniích se dokonale kombinuje s obývacím pokojem.

Velká kapacita

Vzhledem k tomu, že je to rekreační byt, bylo nutné vytvořit úložný prostor. Toho bylo dosaženo instalací skříně pod ložnicí v podkroví.

Lehké kovy

K ložnici vede kovové a dřevěné schodiště.

Nastavení ochrany osobních údajů

Ložnice lze izolovat nebo otevřít díky posuvným dřevěným dveřím.

Buď světlo

Intimního osvětlení bylo dosaženo a prostor byl maximalizován díky dřevěné čelní desce s LED světly.

Koupelna

Předchozí koupelna měla jen 1 metr čtvereční. Chcete-li ji rozšířit, byl rozdělen do dvou protilehlých mezer. Jeden z nich (na obrázku) obsahuje umyvadlo a sprchu.

Mycí plocha

Druhá část obsahuje toaletu a pračku.

Zobrazení

Z terasy je vidět centrum San Sebastián.

Dobrá stínová přikrývka

Markýza umožňuje jíst venku i v těch nejteplejších dnech.

Ele forma

Terasa vede kolem domu.

Přestávka

Venkovní relaxační plocha.

Královské tělo Předtím

Tísňové, tmavé a nepraktické.

Lounge dříve Stěny předtím Hala předtím Ložnice dříve Před vařením Kuchyňské skříňky dříve

Byli lepší časy ...

Střecha dříve Koupelna předtím

Všechny jsou zabudovány do jednoho metru čtverečního.

Vnitřní nádvoří Plánujte dříve Pozdější letadlo



Komentáře:

  1. Caldwiella

    Mýlíš se. Napište mi do PM.

  2. Faegis

    Jen to je nutné. Zajímavé téma, zúčastním se. Vím, že společně můžeme dospět ke správné odpovědi.

  3. Keaton

    zvláštní pro některé komunikační produkty ..

  4. Isdemus

    Jsem zde příležitostný, ale byl jsem speciálně registrován na fóru, abych se zúčastnil diskuse o této otázce.

  5. Cabal

    Pojďme mluvit na toto téma.

  6. Yozshukora

    Tell me who can I ask



Napište zprávu